MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Grow indoors_Old

Seeds for hydroponic cultivation_Old

Den hydroponiske dyrkingen er en praktisk løsning for hjemmedyrkere med lite tid og dårlig plass. Har du interesse, tid og plass, kan du i prinsippet dyrke hva som helst uten jord. Men visse sorter er det enklere å lykkes med.

Hurtigvoksende bladgrønnsaker og krydder passer spesielt godt i hydroponisk dyrking og har en relativt rask utvikling. Lavtvoksende tomater og chili som tar mindre plass, fungerer også bra.

Her finner du frø som er spesielt utviklet for dyrking i vann. Du kommer til å bli overrasket over hvor mye som egentlig kan dyrkes uten jord.

Les mer

0 Produkter

Vis 0 produkter av 0

Vår hageekspert Veronikas beste tips

Eksperten tipser

Mitt beste tips for å lykkes med å dyrke i Harvy er å plassere den lyst. I sommerhalvåret står den sydvent og fra september til mars bruker jeg plantelys. En lyskilde er livsviktig for å få god vekst med kraftige, sunne planter og et vellykket resultat. Med et sugekoppstativ kan du justere lyset i takt med plantenes vekst. En god huskeregel er å ha belysningen ca. 10 cm over plantene. Og det er med plantene som oss mennesker, vi har godt av hvile om natten. Derfor slår jeg av lampen på natten, slik at plantene får cirka åtte timers hvile. Her kan du også bruke en timer. Når jeg sår salat og krydderplanter pleier jeg å bruke cirka tre frø i plantepluggen. Det å kunne høste store og ferske blader av salat og krydder gjennom hele året synes jeg er helt fantastisk.
Dyrke innendørs

Hvorfor plantelys?

For å få sterke planter behøves det lys! I de mørkeste månedene strekker ikke sollyset til. Se forskjellen mellom å dyrke med og uten plantelys!

Les mer
Dyrke innendørs

Hydroponisk dyrking med Harvy

Med Harvy kan du dyrke hydroponisk uten jord og uten forkunnskaper – hele året. Det er så enkelt at alle kan lykkes.

Les mer

Hydroponisk - dyrk i vann

Alle som vil, bør kunne dyrke hjemme For de som liker ferske krydder og annet bladgrønt. Du som elsker når det spirer og spirer, men tror du mangler kunnskap, tid eller rom. Med Harvy kan du dyrke hydroponisk uten jord og uten forkunnskaper – hele året. Det er så enkelt at alle kan lykkes. Dette gjør vi for at flere skal oppleve hvor godt det er med hjemmedyrket mat og hvor nyttig det føles å vite hva man spiser. Tenk på å dyrke noe selv, som også kan spises. Er du med?Les mer