MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
Home / Cultivation and care_Old

Pallet collars_Old

En enkel måte å begynne å dyrke på, er å sette opp en pallekarm på balkongen eller i hagen. Visse grønnsaker, krydder og blomster trenger bare en enkel pallekarm, mens andre krever doble pallekarmer. Det avhenger av hvor dyp jord de skal vokse i og om det er grønnsaker som vokser over eller under jorden.

Her finner du alt du trenger til pallekarmdyrking. Du kan dyrke i høyden ved hjelp av en plantestøtte. Det finnes også praktiske nett tilpasset for pallekarmer som du kan træ på, samt nett tilpasset for pallekarmbuer hvis nettet må gå opp et stykke.

Les mer

0 Produkter

Vis 0 produkter av 0

leafs_double_new.svgDyrk i pallekarm

Er du ny innen dyrking eller ikke dyrket i pallekarm før? Fortvil ikke, her har vi noen gode råd vi vil dele med deg, slik at du kommer i gang.
 
1. Bygg pallekarmene i ønsket høyde. Har du pallekarm i kjøkkenhage/hage kan du sette karmen rett på bakken. Er det på balkong, bruk et pallekarmunderlag for å beskytte treverket.
2. Ved å bruke en pallekarmduk på innsiden av karmene vil du forlenge treverkets levetid. 
3. Fyll med grove kvister og organisk materiale i bunn, som f.eks. løv, planteavfall, kompost og husdyrgjødsel. Dette gir luft og struktur og bidrar til økt mikroliv og næring for plantene dine. 
4. Fyll opp med næringsrik og kompostbasert plantejord. Som f.eks. Premium krukkejord eller naturgjødslet plantejord.