MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
Home / Jord
Sirkeljord

Sirkeljord

Art.nr.: 184724
Nelson Garden Sirkeljord er et steg mot vårt mål om å slutte sirkler og øke andelen gjenvunnet materiale i våre jordprodukter. Vi er derfor stolte av at denne jordblandingen kun består av komposterte norske råvarer, fremstilt og pakket i Norge.

Komposten er rik på mikroorganismer som bryter ned det organiske materialet til plantetilgjengelig næring. Nelson Garden Sirkeljord er velegnet til planting av blomster og planter i krukker og blomsterkasser og til omplanting av stueplanter. Nelson Garden Sirkeljord er også meget godt egnet som jordforbedring i hage og bed da komposten tilfører mye naturlig mikroliv og næring til eksisterende vekster.
Du finner våre produkter på hagesentre og dagligvarebutikker.

Nelson Garden Sirkeljord er et steg mot vårt mål om å slutte sirkler og øke andelen gjenvunnet materiale i våre jordprodukter. Vi er derfor stolte av at denne jordblandingen kun består av komposterte norske råvarer, fremstilt og pakket i Norge. Ved å trommelkompostere hage-/parkavfall, kornavrens og fiberslam og tilføre nitrogenrik gjødsel, oppnås en stabil jordblanding i kvalitetsklasse 0.

Komposten er rik på mikroorganismer som bryter ned det organiske materialet til plantetilgjengelig næring. Jordblandingen er tilsatt mineralsk nitrogen som har stor betydning for god plantevekst. Rett og slett et godt torvfritt produkt som det egner seg å dyrke planter i.

Nelson Garden Sirkeljord er velegnet til planting av blomster og planter i krukker og blomsterkasser og til omplanting av stueplanter. Ved planting i potter anbefales det vanning ofte og godt, slik oppnår jordblandingen en jevnere fordeling av fuktighet i pottene over tid. Nelson Garden Sirkeljord er også meget godt egnet som jordforbedring i hage og bed da komposten tilfører mye naturlig mikroliv og næring til eksisterende vekster.
Volum
20 l
EAN
7049881847246