MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
  • forbruker@nelsongarden.no
  • 55 17 61 60

Dyrkingsguider

Har du for første gang i livet kjøpt en frøpose med salatfrø, eller er du på vei ut i kjøkkenhagen for å høste årets første artisjokk? Nybegynner, glad amatør eller erfaren dyrker – våre dyrkingsguider inneholder kunnskap for alle.

Dyrkingsguider

Amaryllis

Amaryllis er Ikke bare en juleblomst! Med mange nye sorter i ulike farger og former, fortjener den en plass på første rad gjennom hele senvinteren.

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk tomater

Fordelen med å dyrke tomater fra frø er at det finnes utrolig mange sorter å velge blant og du kan tilpasse sortene etter dine egne dyrkingsmuligheter.

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk kål

Kålvekster har litt ulike krav til jordsmonn og omsorg, så for den uerfarne dyrker er grønnkål, spisskål eller svartkål å anbefale.

Les mer

Dyrkingsguider

Georginer

Georginer er praktfulle skjønnheter som er fantastiske i både blomsterbed og buketter. Forkultiver knollene innendørs for en tidligere blomstring.

Les mer

Dyrkingsguider

Tørk evighetsblomstene

Nyplukkede buketter fra din egen hage er fantastisk, men vanskelige å få tak i om vinteren. Med evighetsblomster kan du nyte blomstene dine hele året!

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk agurk

Uansett om agurken dyrkes i pallekarm, drivhus, krukke, kaldbenk eller på friland, kommer de, ved riktig omsorg, til å gi en strøm av søte agurker hele sommeren.

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk solsikke

Solsikkene lyser opp hagen med sin gule fargeskala, gir ly for andre planter, skaper høyde og romslig følelse og kan være imponerende i størrelse.

Les mer

Dyrkingsguider

Tulipaner

Tulipaner er fantastiske blomster for deg som liker farge og form i hagen din. De er også enkle å dyrke - bare grav ned i bakken og vent til våren!

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk hvitløk

Å dyrke hvitløk er moro og enkelt. De krever ikke mye plass og du kan stikke dem ned litt hipp som happ – ganske enkelt der du har plass i hagen.

Les mer