MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
Home / Jord / Såjord
Såjord Premium

Såjord Premium

Seed

Art.nr.: 184800
Allsidig premiumjord som egner seg for alle typer dyrking – fra til kultivering av frø og ompotting av stiklinger – med en fin, luftig struktur. Perfekt for vårens forkultivering innendørs og for et levende hjem fullt av planter.
Du finner våre produkter på hagesentre og dagligvarebutikker.

"Gi plantene dine beste tenkelige start med en høykvalitativ, porøs jord som er snill mot nye, spede røtter. Frøene har godt av en fin, drenerende struktur fordi de trenger både vann og oksygen for å spire. Dessuten vil vi ikke at de små, små røttene skal bli hemmet i den tidlige veksten av større biter i jorden.

Jorden er beriket utelukkende med milde næringsstoffer. Det er veldig bra for unge planter som lett kan få for mye næring. Jorden sørger derfor for den jevne, begrensede tilgangen på næring som er perfekt for både sådde frø og stiklinger. Den passer også for ompotting av kaktuser og sukkulenter.

Fyll hjemmet ditt med robuste planter – både blomster og grønnsaker – som du kan flytte ut til sommeren, og frodige, vakre planter som du kan nyte i vinduskarmen året rundt.

  • KRAV-sertifisert: egnet for økologisk dyrking

  • Naturgjødslet: nitrogenrik med langtidsvirkende effekt

  • Enkel, lett og praktisk forpakning – med håntak og ziplock

  • Råvarer: Sphagnumtorv, steinmel, kalk og naturgjødsel.
    Volum
    4 l
    EAN
    7049881848007
    1. Forkultivering av frø: fyll en potte eller et brett med jord og pakk den litt sammen. Følg deretter instruksjonene på frøposen når det gjelder sådybde. Pakk ikke jorden for mye. La det øverste laget forbli luftig. Vann forsiktig – jorden bør holdes fuktig, men skal ikke være våt. Dekk med plastlokk eller plastfolie for beste resultat. Plasser potten eller brettet lyst og varmt. Vær oppmerksom på at ulike frø har ulike behov når det gjelder lys og varme – se instruksjonene på frøposen for veiledning.

    2. Ompotting av stiklinger: Fyll opp en potte med jord og plasser stiklingen like dypt som den stod tidligere, alternativt ca. 5–10 cm dypt eller på nivå med det første bladparet. Pakk jorden lett sammen rundt stilken og sørg så for å vanne. Træ gjerne en plastpose over potten for å lage et minidrivhus og plasser potten på et lyst sted.

    Relaterte produkter

    Lær om alt du trenger for å ta vare på inneplantene dine.

    Mikrokurs om inneplanter med Plant Papis og Nelson Garden

    Sammen med Nelson Garden har Plant Papis laget det perfekte kurset for deg som liker inneplanter i alle former og farger. I dette mailkurset deler Plant Papis sine beste tips om stiklinger, omplanting, vanning og belysning.Meld deg på kurset her