MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hurtigkurs i potteplanter med

Plant Papis og Nelson Garden

Hurtigkurs i potteplanter med Plant Papis og Nelson Garden

Sammen med Nelson Garden har Plant Papis laget det perfekte kurset for deg som liker inneplanter i alle former og farger. Grønne planter og blomster øker trivselen i hjemmet, både innendørs og utendørs. I dette kurset deler Plant Papis med seg sine beste stiklingstips, guide for ompotting, gir tips om vanning, belysning og hvordan plantene klarer seg gjennom vinteren.   Mennesker som dyrker, kommer nærmere naturen, har det bedre og føler glede og stolthet. Potteplanter er ikke noe unntak og Plant Papis bidrar med både kunnskap og inspirasjon. 

Fyll ut skjemaet for å komme i gang med kurset

Kurset er helt kostnadsfritt og du kan når som helst melde deg av

Jeg godtar at Nelson Garden lagrer informasjonen ovenfor og sender meg relevant informasjon på e-post. Les mer i vår personvernerklæring. .

leafs_double_new.svgDu får lære


Kunsten å ta stiklinger

Lykkes med ompotting

Hva dine planter trenger - 365 dager i året

leafs_double_new.svgPlant papis

Plant Papis består av ekteparet Andreas Qvale Hovland og Rodrigo Qvale, to planteentusiaster som bor i en leilighet med flere planter per kvadratmeter enn man skulle tro var mulig. De har gitt ut boken Stiklinger – liten plante, stor glede og er aktuelle med boken Alt du lurer på om planter – 101 spørsmål og svar.

Plant Papis Instagram

Inspirasjon. Råd. Tips.

Reconnect to nature og oppdag gleden ved å dyrke med @nelsongarden.norge