MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Hydroponisk dyrking

Frø for hydroponisk dyrking

Dykk inn i en verden av hydroponisk dyrking med våre spesialutviklede frø fra Nelson Garden, skreddersydd for entusiaster med begrenset tid og plass. Å dyrke uten tradisjonell jord åpner opp for en ny verden av muligheter for de som har interesse for å dyrke spiselige vekster fra frø. I hydroponisk dyrking er det visse sorter som er spesielt velegnet og enklere å lykkes med.

Nelson Gardens frø er nøye utvalgt for å trives i et hydroponisk miljø, og de legger grunnlaget for vellykkede avlinger uten jord. Denne innovative dyrkingsmetoden er ideell for hurtigvoksende bladgrønnsaker og krydder, som trives i et vannmiljø og har en imponerende rask utvikling. Lavtvoksende tomater og chili, som tar minimalt med plass, er også ypperlige kandidater for denne moderne dyrkningsmetoden.

Utforsk vårt mangfoldige utvalg av frø til hydroponisk dyrking fra Nelson Garden, og oppdag bredden av avlinger du kan dyrke uten tradisjonell jord. Ta det første skrittet mot en bærekraftig og effektiv dyrkningsopplevelse med Nelson Gardens pålitelige frø for hydroponisk dyrking. Uansett hvor begrenset plassen eller tiden din er, kan du oppnå suksess i hydroponisk dyrking. Start din spennende hydroponiske reise med våre nøye utvalgte frø fra Nelson Garden.

Les mer

Vår hageekspert Veronikas beste tips

Eksperten tipser

Mitt beste tips for å lykkes med å dyrke i Harvy er å plassere den lyst. I sommerhalvåret står den sydvent og fra september til mars bruker jeg plantelys. En lyskilde er livsviktig for å få god vekst med kraftige, sunne planter og et vellykket resultat. Med et sugekoppstativ kan du justere lyset i takt med plantenes vekst. En god huskeregel er å ha belysningen ca. 10 cm over plantene. Og det er med plantene som oss mennesker, vi har godt av hvile om natten. Derfor slår jeg av lampen på natten, slik at plantene får cirka åtte timers hvile. Her kan du også bruke en timer. Når jeg sår salat og krydderplanter pleier jeg å bruke cirka tre frø i plantepluggen. Det å kunne høste store og ferske blader av salat og krydder gjennom hele året synes jeg er helt fantastisk.

Hydroponisk - dyrk i vann

Alle som vil, bør kunne dyrke hjemme For de som liker ferske krydder og annet bladgrønt. Du som elsker når det spirer og spirer, men tror du mangler kunnskap, tid eller rom. Med Harvy kan du dyrke hydroponisk uten jord og uten forkunnskaper – hele året. Det er så enkelt at alle kan lykkes. Dette gjør vi for at flere skal oppleve hvor godt det er med hjemmedyrket mat og hvor nyttig det føles å vite hva man spiser. Tenk på å dyrke noe selv, som også kan spises. Er du med?Les mer