MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Vi leter etter uoppdagede

dyrkestjerner!

Her ser du vår flotte bukett med dyrkestjerner! 

Vi har funnet de kandidatene vi lette etter, og søknadsfristen er nå avsluttet. Vi takker alle som viste interesse for TeamHarvy og muligheten til å oppdage sine skjulte dyrkingstalenter.

For de av dere som er entusiastiske om å høste ferske urter og bladgrønt året rundt, eller dyrke vakre blomster, tomater og agurker når som helst, fortsett å følge oss for fremtidige muligheter til å bli en del av vårt fellesskap. Vi tror at de som dedikerer seg til dyrking kommer nærmere naturen, har det bedre, og opplever glede og stolthet.

Takk igjen for deres interesse, og vi ser frem til fremtidige muligheter for å dyrke sammen. Følg hashtaggen #meetharvy for å følge med på hvordan det går med alle dyrkingstalentene som er med på dette eventyret.

@plantesilla

@cillaplantedilla

@sigridsofiejohansen

@_slemma

@perniiile

@mr_kaizers

@majabeldy

@plante_mailo

@blomster_linn

Dyrk hjemme

Uansett hvor du bor, eller hvordan du bor

Harvy passer der det passer deg – i vinduskarmen, på skrivebordet, i en balkongboks, på kjøkkenbordet, på en vegghylle...

Med en liten investering kan du nyte hjemmedyrket mat hele året.

Hydroponisk - dyrk i vann

Alle som vil, bør kunne dyrke hjemme For de som liker ferske krydder og annet bladgrønt. Du som elsker når det spirer og spirer, men tror du mangler kunnskap, tid eller rom. Med Harvy kan du dyrke hydroponisk uten jord og uten forkunnskaper – hele året. Det er så enkelt at alle kan lykkes. Dette gjør vi for at flere skal oppleve hvor godt det er med hjemmedyrket mat og hvor nyttig det føles å vite hva man spiser. Tenk på å dyrke noe selv, som også kan spises. Er du med?Les mer
Hydroponisk dyrking med HarvyMed Harvy kan du dyrke hydroponisk uten jord og uten forkunnskaper – hele året. Det er så enkelt at alle kan lykkes.
Les mer
Hvorfor plantelys?For å få sterke planter behøves det lys! I de mørkeste månedene strekker ikke sollyset til. Se forskjellen mellom å dyrke med og uten plantelys!
Les mer