MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hva du kan så i mars

Våren nærmer seg med stormskritt, dagene blir lengre og lysere! I mars våkner naturen mer til liv og det er enda mer vi kan begynne å så. Her er noen såtips for deg som lengter etter sesongen. Det er også nå det er på tide å ut å nyte solen og sette i gang med tomatdyrkingen.

På den måten vil plantene få tid til å vokse seg store og du vil bli belønnet med en stor høst i sommer. Finn de riktige produktene for å skape de perfekte forholdene for å dyrke store og frodige planter, i vårt brede sortiment.

Les mer

leafs_double_flipped_new.svgPremium Såjord

Gi frøene dine best mulig start med riktig jord. Denne jordblandingen er luftig og veldrenert med lavt og mildt næringsinnhold som har velegnet struktur for skjøre røtter. Passer til såing av alle typer frø og stiklinger.
Anbefales også til omplanting av kaktus og sukkulenter.

Les mer her.

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite or perlite?

Vermiculite og perlitt er begge lette, grynete korn som knapt veier noe, men selv om de ser like ut, har de forskjellige egenskaper.

Velg vermiculite for å starte frø og for planter som trenger en fuktighetsbevarende jord.

Velg perlite ved ompotting eller for plantene dine som trenger en sandholdig og godt drenert jord.

Bruk dem samen for å forbedre jordstruktur og egenskaper. Bland to deler jord med en del perlite og en del vermiculite.

Lær mer om vermiculite og perlite

leafs_double_flipped_new.svgRootmaster

Minidrivhuset Rootmaster med vanningsfunksjon som gjør forkultiveringen superenkel – fyll trauet med vann ved behov og la vanningssnoren ta seg av vanningen.

Når røttene gradvis finner veien ut av pluggcellenes ventilasjonshull, tørker rotendene ut og nye røtter dannes høyere opp. Pluggcellene åpner seg på midten, akkurat som en bok, noe som gjør plantene veldig enkle å håndtere.

Jeg vil lese mer

ForkultiveringVis alle

Dyrkingsguider

Dyrk tomater

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk erteblomster

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk coleus

Les mer