MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hva du kan så i mars

Våren nærmer seg med stormskritt, dagene blir lengre og lysere! De første vårblomstene dukker opp enkelte steder i landet og det er herlig å nyte dem både i blomsterbedet og i små vaser innendørs. Nå er det også på tide å nyte utekaffe i vårsola – selv om det er litt kjølig i ryggen – og du kan fint begynne å dyrke tomater

På den måten vil plantene få tid til å vokse seg store og du vil bli belønnet med en stor avling i sommer. Finn de riktige produktene for å skape de perfekte forholdene for å dyrke store og frodige planter, i vårt brede utvalg.

Les mer

leafs_double_new.svgVelg riktig minidrivhus til dine frø

Dyrk mange planter på et lite område med et minidrivhus! Å la frøene spire og vokse opp i en litt mindre mengde såjord, med jevn fuktighet og i godt lys, legger et godt grunnlag for vellykket resultat. Frøene dine vokser best når de får nok varme, vann, lys og luft. Med et minidrivhus er det enkelt å gi frøene dine en god start.

Hvilket minidrivhus som passer deg best avhenger litt av hva du vil dyrke, men fremfor alt av hvor mye du vil dyrke, og hvor mye tid du vil bruke på dyrkingen din.

Les mer om minidrivhus

leafs_double_flipped_new.svgPremium Såjord

Gi frøene dine best mulig start med riktig jord. Denne jordblandingen er luftig og veldrenert med lavt og mildt næringsinnhold som har velegnet struktur for skjøre røtter. Passer til såing av alle typer frø og stiklinger.
Anbefales også til omplanting av kaktus og sukkulenter.

Les mer her.

Dyrkingsguider

Dyrk tomat

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk erteblomster

Les mer

Dyrkingsguider

Dyrk coleus

Les mer

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite or perlite?

Vermiculite og perlitt er begge lette, grynete korn som knapt veier noe, men selv om de ser like ut, har de forskjellige egenskaper.

Velg vermiculite for å starte frø og for planter som trenger en fuktighetsbevarende jord.

Velg perlite ved ompotting eller for plantene dine som trenger en sandholdig og godt drenert jord.

Bruk dem samen for å forbedre jordstruktur og egenskaper. Bland to deler jord med en del perlite og en del vermiculite.

Lær mer om vermiculite og perlite

ForkultiveringVis alle

leafs_double_flipped_new.svgRootmaster

Minidrivhuset Rootmaster med vanningsfunksjon som gjør forkultiveringen superenkel – fyll trauet med vann ved behov og la vanningssnoren ta seg av vanningen.

Når røttene gradvis finner veien ut av pluggcellenes ventilasjonshull, tørker rotendene ut og nye røtter dannes høyere opp. Pluggcellene åpner seg på midten, akkurat som en bok, noe som gjør plantene veldig enkle å håndtere.

Jeg vil lese mer