MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hageguide for oktober

Når oktober kommer, er det på tide å begynne å gjøre hagen klar for høsten. Vi har alt av verktøy du trenger for å rydde opp i hagen, som redskap, sakser og juteposer.

Hvis våren virker langt unna og du har lyst til å dyrke fortsatt, er innendørs dyrking et godt alternativ. Den enkleste måten er hydroponisk dyrking, som betyr at du dyrker i vann. Vårt hydroponiske startsett, Harvy, inneholder alt du trenger for å komme i gang på få minutter. På denne måten kan du dyrke ferske bladgrønnsaker og urter hele året! Salat og basilikum er noen av våre mest populære varianter å dyrke hydroponisk.

For å gi innendørsplantene dine best mulige forhold i de mørkere månedene, er plantebelysning viktig – enten du bruker den til Harvyen eller stueplantene dine. Vi har forskjellige varianter, både med E27-sokler og LED-strips.

Les mer

leafs_double_new.svgSå gress på høsten

Se for deg å gå barbeint rundt på en myk plen neste vår og sommer... Høres ikke det fantastisk ut? Høsten er den perfekte tiden for å legge plen eller overhale den slitte plenen din, takket være det kjølige og litt fuktige været.

Vi tilbyr ulike typer gressfrø, tilpasset ulike forhold. For eksempel har vi spesielle gressfrø for skråning, skyggefulle steder og enggress som er en blanding av både gress og blomster. Vi har også raskt voksende gress og gressfrø for å hjelpe deg med å reparere deler av en plen. Hvis du aldri har sådd gress før, ikke bekymre deg. Vi har laget en guide som tar deg gjennom trinnene som trengs for å lykkes.

Gjødsel og plantenæringVis alle