MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
Home / Frø / Kryddervekster
Basilikum

Basilikum

'Loki'

Art.nr.: 90101
Økologisk frø. Basilikum er en dekorativ og aromatisk krydderplante som elsker varme. Dyrk gjerne basilikum i potte på en varm og solrik plass. Bladene som høstes etter hvert passer utmerket til en deilig pesto eller sammen med tomater og litt høvlet parmesan.
Du finner våre produkter på hagesentre og dagligvarebutikker.

Vår – Spring
Så innendørs i potter for senere utplanting eller direkte på vekstplassen tidlig på våren. Det kan ta lang tid for persille å spire, hold sådden fuktig. Høst blad for blad, det vokser ut nye hele sesongen.

Sommer – Summer
Så utendørs direkte på vekstplassen. Det kan ta lang tid for persille å spire, hold sådden fuktig. Høst blad for blad, det vokser ut nye hele sesongen.

Høst – Autumn
Så inne i potter for plukking av blader om vinteren. Trenger plantebelysning. Persille kan sås ute på høsten, men siden frøene trenger lang tid for å spire, utvikles det bare svært små planter. Større planter overvintrer bedre for tidlig avling våren etter. Planten går i blomst etter vinteren.

Vinter – Winter
Så inne i potter for plukking av blader om vinteren. Trenger plantebelysning. Kan også kaldsås, det gjøres med fordel i potte. Spirer da på våren.
Tilstrekkelig for
30. planter
EAN
7312600901018
Plassering av planter
Sol
Avstand mellom planter
25 cm
Avstand mellom rader
25 cm
Sådybde
0,2 cm
Forkultiveres
februar - mai
Blomstring/innhøsting
april - oktober

Har du prøvd vår nye frøpose??

Med våre nye frøposer vil vi åpne opp for flere måter å dyrke på. Dessuten vil vi gjøre dem mer intuitive og enklere å forstå. 

Mer detaljert informasjon om hvordan du sår, finnes her på produktsiden som du finner via QR-koden på posen.

Hva synes du? Del gjerne dine tilbakemeldinger her.

Sowalong-icon.png