Krydderurter er enkle å lykkes med. Visste du at mange av dem kan dyrkes innendørs hele året? Dyrker du dem fra våre frø, kan du nyte duftende og økologiske urter til alle sommerens grillmiddager, desserter og drinker. Krydderurtene kan du enkelt dyrke i kasser eller krukker på en balkong, i en pallekarm i hagen eller i en vinduskarm innendørs. Start gjerne forkultiveringen inne. En del av krydderurtene som timian, rosmarin og salvie er flerårige, mens dill, persille og basilikum må plantes årlig. Visste du at mange urter trives godt i kjøkkenvinduet ditt både på høsten og til og med midt på vinteren? Det er enkelt å få dem til å trives, og det krever ikke noe spesielt utstyr utenom et solrikt sted, vann og potter med hull i slik at vannet kan renne ut. Sorter som basilikum, gressløk, oregano, persille og rosmarin kan du trygt plante innendørs hele året i vanlig såjord og beholde i vinduskarmen. Etter hvert som de blir større, potter du dem over i større potter med næringsrik plantejord. Lager du små buketter av urtene og henger dem på et tørt sted innendørs eller fryser dem ned i isbitformer med olivenolje, har du herlige urtesmaker til matlagingen gjennom hele vinteren.