MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hage og uteliv

En hage kan være mer enn et sted for dyrking! Kanskje er det en oase der du mater fuglene om vinteren eller et sted der løping og lek setter plenen på prøve. Her har vi samlet tips og råd for å gjøre livet i hagen enda litt bedre.

Hage og uteliv

Kaldkompost

Kaldkompost er et utmerket jordforbedringsmiddel og kan brukes i nesten ubegrensede mengder til avlingene dine. Din hages egen syklus!

Les mer
Hage og uteliv

Plenskolen – så en plen

En ny plen kan man så fra vår til tidlig høst. Når du skal anlegge en plen, er forutsetningene best om høsten. Den oppvarmede jorden og det fuktige været gjør at frøene spirer i rekordfart.

Les mer
Hage og uteliv

Lag din egen urtehage

Det er en herlig følelse å kunne plukke ferske urter rett utenfor døren. En urtehage er et lettstelt og berikende innslag, enten du dyrker på balkongen eller i hagen. Her beskriver vi hvordan du på en enkel måte lager en krydderhage fra grunnen av, ut fra dine forutsetninger og ønsker.

Les mer
Hage og uteliv

Så plenfrø på høsten

Høsten er en bra tid for å så en ny plen på fordi da er luftfuktigheten høy. Plenfrøene spirer lettere og får mindre konkurranse fra ugress.

Les mer
Hage og uteliv

Velge fuglemater

Det finnes mange ulike fuglematere å velge mellom. Det finnes matere for ulike typer mat, ekstra store eller fuglematere som beskytter småfuglene mot farer.

Les mer
Hage og uteliv

Vinteroppbevare georgineknoller

Georginer kan ikke å overvintre i jorden om vinteren. Derfor må knollene graves opp om høsten og oppbevares på et frostfritt sted til de skal i jorden igjen.

Les mer