MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home

I sesong

Det kan være vanskelig å vite hva man skal plante ettersom årstidene skifter. Men selv om du kanskje har gått glipp av tomatsesongen, er det ingen grunn til å gi opp hagearbeidet! Oppdag gleden ved sesongbasert dyrking med vår nye kategori, en dynamisk samling av frø som er nøye utvalgt for å matche det nåværende klimaet. Ettersom årstidene endrer seg, gjør også vårt utvalg det, slik at du alltid har tilgang til de beste og mest relevante produktene for din hage. Du kan forvente et bredt spekter av grønnsaker, frukter, blomster og bær, avhengig av sesongen.

Ved å velge frø som naturlig passer med det nåværende klimaet, arbeider du ikke bare i harmoni med miljøet; du fremmer også et mer vellykket og givende hagebruk. Sesongbasert dyrking handler ikke bare om å gjøre de riktige valgene; det handler også om å gjøre ansvarlige og bærekraftige valg som gagner både hagen din og planeten.

Denne kategorien er en levende, skiftende samling. Vi tilpasser utvalget slik at det gjenspeiler hver årstids unike behov og muligheter. Enten du er en erfaren gartner eller en nybegynner, vil du finne alt du trenger for å komme i gang, uansett årstid!

Les mer