MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature

Om oss

09 September 2021

Vår historie

Vår arv strekker seg helt tilbake til 1933 da familien Nilsson pakket og solgte frø fra sitt kjøkken i det lille tettstedet Belganet i Blekinge, Sverige. I dag, nesten 90 år senere, er Nelson Garden en ledende bedrift i hagebransjen i Norden. Vi tilbyr et bredt utvalg av frø, jord, løk og andre produkter for både inne- og utedyrking. Vi er et datterselskap av Felleskjøpet og har rundt 130 ansatte i Norden, med hovedkontor i svenske Tingsryd og norske Berganmoen. Nelson Garden fortsetter å vokse og nå finnes vi også i Tyskland og Polen.

Sjelelig, frodig, vidunderlig

Et liv med en hage handler om mer enn bare hagearbeid. En hage som vokser og blomstrer, kan gi en tilfredsstillelse som er minst like viktig. Følelsen av å se den første blomsten slå ut eller et tomatfrø gro, kan gi en nytelse i seg selv. Også stoltheten over å kunne føle, smake og dufte på sin første avling, å sette blomsten i en vase eller skjære opp tomaten til brødskiven. Å ta hånd om en hage kan vekke alle våre sanser til liv og bidra til en tilværelse full av energi og livsglede.

Dyrk hvor som helst

Når man forestiller seg en hage, tenker nok de aller fleste på en vidstrakt plass utendørs. Husets egen hage, en grønn oase, et bed med blomster eller et hageland med egendyrkede grønnsaker. Men hos Nelson Garden synes vi at en hage kan skapes hvor som helst. På leilighetens lille balkong, i stuen, på kjøkkenbenken eller til og med i garderoben. Enhver plass der det er mulig å plante, gi næring og dyrke et frø i jord eller vann, synes vi er en mulighet til å komme nærmere naturen.

Vi i Nelson Garden ønsker å ta vårt ansvar ved å tilby bærekraftig fremstilte og grundig testede produkter av høy kvalitet. Vi vil også være en kilde til inspirasjon, gi en hjelpende hånd og fungere som en pålitelig venn. Vi er fast bestemte på å gi den støtten og veiledningen som behøves slik at du kan virkeliggjøre drømmen om å dyrke selv.