MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
  • forbruker@nelsongarden.no
  • 55 17 61 60

Om oss

09 September 2021

Med litt jord under neglene, og hjerter som banker for hage og dyrking, inviterer vi deg til en verden fylt av frø, løk, og alt annet som hører hagearbeid til. Vårt hovedkontor ligger i smålandske Tingsryd, men med salgskontor i Norge, Finland, og Danmark når vi ut til store deler av Norden. Nelson Garden er i dag en av markedets ledende aktører i hagebransjen.

Men la oss begynne med starten. Året er 1933, og stedet er Belganet, et lite tettsted i nordre Blekinge. På kjøkkenbenken oppbevarer Georg Nilsson frøene som om ikke lenge skal selges. Hele familien Nilsson er engasjert i frøhandelen, og ofte sitter de samlet rundt kjøkkenbordet og fyller frø i små poser – akkurat riktig mengde i hver pose.

Mange år har gått, og kjøkkenbenken – som i og for seg fortsatt står på samme sted – rommer ikke lengre vår virksomhet. I dag er vi en ledende aktør i hagebransjen, og vårt sortiment inneholder ikke bare frø, men også løk, redskaper, hagetilbehør, plantenæring, og ikke minst Nordens bredeste sortiment av forkultiveringsprodukter. Ja, vi vil helt enkelt bidra til å gjøre hagearbeid enda mer fylt av glede.

Til tross for at vi er et stort selskap, har vi beholdt den lille og nære tankegangen. Alle kjenner alle, og ved matbordet er det ikke sjeldent at praten omhandler suksessfull paprikadyrking på verandaen, eller en høylytt diskusjon om den beste tiden for beskjæring av epletrær. Ja, ingenting får oss mer engasjert enn hageprat, og det er ofte i disse diskusjonene nye idéer blir født, idéer som litt etter litt leder til smarte løsninger, for at du skal få et lettere og artigere hageliv.

Hos oss diskuteres det også miljø og en holdbar økologisk utvikling, emner som står våre hjerter nært. Vi jobber for å forene de varme, små idéene om hage og en økologisk utvikling som er holdbar – vi ønsker at våre barn og barnebarn også i fremtiden skal kunne nyte solmodne tomater direkte fra potten i drivhuset, eller plukke et par blader av salaten fra balkongen!

Fra en kjøkkenbenk med frø, til et selskap med Nordens bredeste frøsortiment. Vi på Nelson Garden vil gi deg dyrkningsglede – vi ønsker deg varmt velkommen!

Nelson Garden