Produkter

Løk

Å plante blomsterløk innebærer minimal innsats med maksimal uttelling. Alt du trenger er noen løk og litt jord å sette dem i – kanskje i en potte på balkongen? Så er det bare å avvente blomsterprakten; en prakt av snøklokker, krokus, tulipaner, narcisser, allium, liljer, georginer og gladioler. Eller hvorfor ikke lyse opp juletiden med amaryllis, hyacinther og tasetter? Ja, mangfold i dobbel forstand er blomsterløkens kjennetegn.

Å dyrke sin egen setteløk er en luksus som setter gullkant på tilværelsen. I vårt sortiment av setteløk finnes rødløk, gul løk, sjalottløk, sølvløk, og hvitløk. For de av løkene som er ekstra sensitive for kulde i starten av vekststadiet har vi dessuten alternativer av høy kvalitet som er varmebehandlet. Fordi de er varmebehandlet minsker risikoen for at løken går i blomst betraktlig.

Varmebehandlet setteløk – høy kvalitet og sikkert resultat!
En kuldeperiode under vår og forsommer kan påvirke setteløken til å blomstre.Varmebehandling av løken minsker risikoen for at den blomstrer med nærmere 90-95%, samtidig som løken beholder sin gode kvalitet.