MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Nelson Garden

Velkommen til

Nelson Gardens hagevenner

Vi vil bidra til at flere mennesker kommer nærmere naturen og oppdager hvor gøy og givende det er å dyrke. Det blir dessuten enda kjekkere når vi kan dele våre dyrkingseventyr med hverandre. Vi vil være en kilde til inspirasjon, gi en hjelpende hånd og fungere som en pålitelig venn.

Sowalong-icon.png

Nå har vi booket opp våre samarbeid og spons for 2024.
Takk for alle hyggelige forespørsler og velkommen til å kontakte oss i høst, for sesongen 2025.

Nelson Garden Affiliate

Samarbeid med dyrkere

Har du en plattform der du vil bidra til at flere mennesker kommer nærmere naturen og oppdager hvor kjekt og meningsfullt det er å dyrke? Da høres det ut som om du kan være en perfekt match for oss!

Som samarbeidspartner bidrar du til å styrke Nelson Gardens varemerke og at enda flere blir inspirert til å dyrke. Vi verdsetter langsiktige samarbeid. Hvor mange aktiviteter vi har mulighet til å gjennomføre kan variere fra år til år, men vi er alltid åpne for å etablere nye kontakter og utvide Nelson Garden-familien.

Søk om samarbeid

Sponsing av prosjekter og initiativer

Vi i Nelson Garden vil støtte prosjekter og initiativer som øker menneskers interesse for dyrking og på den måten bidra til at flere kommer nærmere naturen. Dette er en del av Nelson Gardens langsiktige arbeid med å være en ansvarstakende aktør i samfunnet. Nelson Garden skal bidra til et inkluderende samfunn, personlig trivsel og økt livskvalitet ved å tilby muligheter til å dyrke.

Nelson Garden støtter primært organisasjoner eller faste eventer som er innrettet mot helse og livskvalitet blant barn og unge samt prosjekter eller satsinger som fremmer biologisk mangfold.

Vi sponser ikke organisasjoner eller eventer som strider mot Nelson Gardens retningslinjer og verdier eller som sponses av andre varemerker som strider mot disse. Vi sponser heller ikke enkeltpersoner.

Søk om sponsing

Vi støtter prosjekter og initiativer på følgende tre områder:


Økt interesse for dyrking

Økt interesse for dyrking

Helse og livskvalitet blant barn og unge

Helse og livskvalitet blant barn og unge

Biologisk mangfold

Biologisk mangfold

Les mer om våre hagevenner


Skolehager i Vestfold og Telemark

I 2019 startet bedriften Skjærgårdsmat AS et skolehageprosjekt og Nelson Garden ble en naturlig partner. På over tretti skoler fra årstrinn 1–10 i Tønsberg og Færder kommune får barn og unge lære hvor maten vår kommer fra. Nelson Garden har bidratt med kunnskap, inspirasjon og produkter, slik at barna kan lære seg å dyrke og oppdage dyrkingsgleden.

– Vi hjelper skolene med å skape en god jordhelse for sine planter og forteller om de ulike frøsortene som velges. Vi velger sorter som er lettdyrkede med varierte og spennende smaker, sammen med bievennlige og spiselige blomster. Skolene får råd om hva de kan plante sammen i pallekarmene og stelletips hele sesongen, forteller Veronika, Nelson Gardens dyrkingsekspert som har bistått med sin kunnskap i prosjektet.

Skolehager i Vestfold


Eriksberg krydderhage

Krydderhagen er et samarbeid mellom Nelson Garden og den svenske viltparken Eriksberg for å fremme interessen for naturen og dyrking. Her kan besøkende koble av og finne inspirasjon til egen dyrking, samtidig som parken er gunstig for bier, sommerfugler og andre insekter.

– Vi satser på spennende, smaksrike sorter og fordyper oss i planter som har historiske koblinger til den gamle svenske husmannskulturen. Vi velger også sorter sammen med kokkene, slik at de kan gå ut i krydderhagen og høste direkte på stedet til matlagingen, sier Kajsa Vildängen, hagemester hos Eriksberg.

Eriksberg Kryddträdgård