MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textnelsongarden.norge
Om Nelson Garden
Home / Plantelys

Plantelys LED-lyslist

Vår energigjerrige LED-rampe dekker et stort areal, og dermed får du plass til mange planter. Rampen passer spesielt godt når du sår frø og til hydroponisk dyrking. Den har flere opphengsløsninger: vindu, fliser, stativ og fra taket.

Sikkerhet er viktig og vi arbeider stadig med å forbedre våre produkter ut fra alle aspekter. Av sikkerhetsgrunner har våre LED-ramper ledningskontakter med en større diameter enn før slik at de ikke passer i et vegguttak. Det er iht. gjeldende standard. Funksjonen er uforandret og alle LED-ramper passer godt til frødyrking.

Les mer

Informasjon om tidligere modeller 

Nelson Garden har valgt å ta tilbake eldre modeller av LED-belysning art. Nr. 5566 og 5567 som fortsatt finnes i butikk. Dette fungerer som en frivillig forholdsregel siden noen få adaptere på eldre modeller har vist seg å være følsomme for overoppheting. Dette gjelder modeller med produksjonsdato til og med 2020.12.18. Nyere modeller produsert etter denne datoen har blitt utstyrt med overopphetingsbeskyttelse. Produksjonsdatoen er stemplet på adapteren. 
 

Har du en adapter av eldre modell og vil bytte den ut er du velkommen til å kontakte oss på forbruker@nelsongarden.no 
 

Alle elektriske produkter fra Nelson Garden er testet, godkjent og CE-merket og må kun brukes etter anvisning på emballasjen.