MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature

Mange kan ikke se forskjell på persille og koriander, eller nelliker og peoner. Og etter hvert som vi blir stadig mer digitalt tilkoblet, føler vi oss også stadig mer frakoblet. Men hvert eneste frø kan gjøre en stor forskjell. Ved å hjelpe mennesker til å gjenvinne kontakten med naturen, oppmuntrer vi dem til å oppleve hvordan alle levende ting hører sammen og er avhengige av hverandre. Og akkurat som blomster, planter og grønnsaker vokser, kan også vi vokse.

For det handler ikke bare om selve kultiveringen. Ved å ta vare på en hage, eller kanskje bare en plante, tar vi et ansvar for å ta vare på naturen. Og til gjengjeld får vi oppleve gleden ved å kunne bruke vår egen avling når vi lager mat, det fantastiske ved å kunne plukke våre egne blomster og den tilfredsstillende følelsen av å være i kontakt med naturen. Derfor ønsker vi å hjelpe alle med å få tilbake kontakten med naturen.

Les mer

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fyll inn feltene under for å motta nyhetsbev fra oss.

Jeg godtar at Nelson Garden lagrer informasjonen ovenfor og sender meg relevant informasjon på e-post. Les mer i vår personvernerklæring.