MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textnelsongarden.norge
Om Nelson Garden
Home

Tips og inspirasjon

Velkommen til våre inspirasjonssider der vi vil tilby kunnskap og inspirasjon som gjør din egen dyrking både enklere, morsommere og fylt av fellesskap og mening. Velg en kategori i menyen og ta en titt på alt som finnes å lese, eller se nærmere på artikler som er aktuelle akkurat nå.

Hage og uteliv

Velge fuglemater

Det finnes mange ulike fuglematere å velge mellom. Det finnes matere for ulike typer mat, ekstra store eller fuglematere som beskytter småfuglene mot farer.

Mehr erfahren
Dyrke innendørs

Spirer eller mikroblader – hva skal jeg velge?

Nysgjerrig på å dyrke spirer og skudd? Her hjelper vi deg med å velge om du skal dyrke spirer eller mikroblader.

Mehr erfahren
Dyrke innendørs

Dyrke spirer – slik gjør du det

Å dyrke spirer er enkelt og du kan gjøre det året rundt. Her viser vi hvordan du skal gå frem for å dyrke spirer, trinn for trinn.

Mehr erfahren
Dyrking og stell

Grønngjødsle

Grønngjødsling handler om å så for å få bedre jord. Det kan gjøres på flere ulike måter. Her går vi gjennom noen av dem.

Mehr erfahren
Dyrkingsguider

Dyrk amaryllis

Amaryllis er Ikke bare en juleblomst! Med mange nye sorter i ulike farger og former, fortjener den en plass på første rad gjennom hele senvinteren.

Mehr erfahren
Dyrkingsguider

Dyrk hvitløk

Å dyrke hvitløk er moro og enkelt. De krever ikke mye plass og du kan stikke dem ned litt hipp som happ – ganske enkelt der du har plass i hagen.

Mehr erfahren
Dyrking og stell

Stauder

Å så stauder fra frø kan kreve andre metoder enn for ettårige sommerblomster som ofte gror raskt. Sjekk frøposen for anvisninger.

Mehr erfahren
Dyrking og stell

Så om høsten

Her gir vi deg tips på grønnsaker, krydder, og andre planter som passer perfekt å så på sensommeren og om høsten, helt frem til frosten dukker opp.

Mehr erfahren