MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
Home / Jord / Blomsterjord
Blomsterjord Premium

Blomsterjord Premium

Plant

Art.nr.: 184801
Blomsterjord av premiumkvalitet for alle typer grønne og blomstrende planter, utviklet for å fremme store, vakre blomster og rikt bladverk. En velgjødslet jord for god vekst over lang tid. Egnet for store og små potteplanter.
Du finner våre produkter på hagesentre og dagligvarebutikker.

Gi plantene dine de beste forutsetningene med en blomsterjord spesielt utviklet for å fremme vekst over tid og gi røttene mulighet til å utvikle seg og bli sterke.

Jorden har avgjørende betydning for å få friske, vakre planter. Her ligger hemmeligheten bak oppfylte grønne drømmer! Jordens struktur bør være luftig og porøs slik at den slipper gjennom oksygen, men den må også kunne holde på fuktigheten. En jevn tilgang på næring er alfa og omega for jevn vekst, knopping og blomstring.

I denne velgjødslede premiumjorden kommer de aller fleste planter til å trives, store som små. Jorden har en passe drenerende struktur og tilgang på næring samt fine fuktighetsbevarende egenskaper. Ingenting slår et hjem fylt med frodige, grønne planter!

  • KRAV-sertifisert: egnet for økologisk
  • dyrking

  • Naturgjødslet: nitrogenrik med langtidsvirkende effekt

  • Enkel, lett og praktisk forpakning – med håntak og ziplock

  • Råvarer: Langtidskompostert hage-/ parkavfall, sphagnumtorv, steinmel og naturgjødsel.
    Volum
    4 l
    EAN
    7049881848014
    1. Plasser et lag med lecakuler i bunnen av potten og fyll den med jord. Sørg for at du lar det være tilstrekkelig med plass til planten.

    2. Legg rotklumpen i bløt og bryt den deretter forsiktig opp litt for å skape mer kontakt med den nye jorden, før du setter den ned i potten.

    3. Fyll opp potten med mer jord slik at den dekker rotklumpen, men pass på at stilken ikke havner dypere enn den stod i jorden før ompottingen.

    4. Vann planten. Ferdig!

    Lær om alt du trenger for å ta vare på inneplantene dine.

    Mikrokurs om inneplanter med Plant Papis og Nelson Garden

    Sammen med Nelson Garden har Plant Papis laget det perfekte kurset for deg som liker inneplanter i alle former og farger. I dette mailkurset deler Plant Papis sine beste tips om stiklinger, omplanting, vanning og belysning.Meld deg på kurset her