Plantenæring spesielt tilpasset hydroponisk dyrking, d.v.s. dyrking i vann. Flaske med praktisk skala i korken som gjør det enkelt å dosere næringen. NPK 3-0,5-2,2 — Dosering: 6 ml pr 2 liter vann. Rist flasken grundig før hver dosering.
Du finner våre produkter på hagesentre og dagligvarebutikker.
Mål og pakke
Volum
250 ml
Vekt
330 g
Beløp
10 stk
EAN
7312600067684
Slik kultiverer du
Dosering
6 ml/2 l
Vår hageekspert Veronika sine favoritter å dyrke i Harvy
Hageeksperts favoritter
Jeg liker å variere litt i Harvy gjennom året og sår ofte samme sort i hele kassen, eller sorter som er høsteklare på lik tid. Som for eksempel ulike plukksalater og pak choi etter fire ukers tid, kryddermix eks timian, persille og dill etter cirka syv ukers tid. Jeg sår basilikum, agurk og tomat for seg selv.
Mitt beste tips for å lykkes med å dyrke i Harvy er å plassere den lyst. I sommerhalvåret står den sydvent og fra september til mars bruker jeg plantelys. En lyskilde er livsviktig for å få god vekst med kraftige, sunne planter og et vellykket resultat. Med et sugekoppstativ kan du justere lyset i takt med plantenes vekst. En god huskeregel er å ha belysningen ca. 10 cm over plantene. Og det er med plantene som oss mennesker, vi har godt av hvile om natten. Derfor slår jeg av lampen på natten, slik at plantene får cirka åtte timers hvile. Her kan du også bruke en timer. Når jeg sår salat og krydderplanter pleier jeg å bruke cirka tre frø i plantepluggen. Det å kunne høste store og ferske blader av salat og krydder gjennom hele året synes jeg er helt fantastisk.
Hvorfor plantelys?For å få sterke planter behøves det lys! I de mørkeste månedene strekker ikke sollyset til. Se forskjellen mellom å dyrke med og uten plantelys!
Alle som vil, bør kunne dyrke hjemme
For de som liker ferske krydder og annet bladgrønt. Du som elsker når det spirer og spirer, men tror du mangler kunnskap, tid eller rom.
Med Harvy kan du dyrke hydroponisk uten jord og uten forkunnskaper – hele året. Det er så enkelt at alle kan lykkes. Dette gjør vi for at flere skal oppleve hvor godt det er med hjemmedyrket mat og hvor nyttig det føles å vite hva man spiser. Tenk på å dyrke noe selv, som også kan spises.
Er du med?Les mer