MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hageguide for august

Velkommen til august, en tid der vi nærmer oss høstens høydepunkter. Dette er måneden hvor du kan glede deg over å plukke vakre sensommerbuketter og nyte smaken av hjemmelaget syltetøy og frisk, sprø salat. Samtidig er det viktig å huske at det er på tide å så nå for en å kunne få avling senere i høst.

Nå kan vi endelig nyte at vår- og sommerens hagearbeid bære frukter. Det er nå vi endelig kan nyte solmodne tomater, sprø rotgrønnsaker og chili sammen med mye, mye mer. La det imidlertid ikke hindre deg i å fortsette å så nytt. Hvis det blir en lang og varm høst, vil du angre når du ser tomme hageflekker eller pallekarmer i hagen din? Alt du sår nå vil kanskje ikke vokse seg så stort - men smaken vil være desto større!

Les mer

leafs_double_new.svgBind en spiralbukett

Når vi kjøper bukettene våre hos en blomsterhandler, har de vanligvis bundet buketten sammen ved hjelp av en teknikk som kalles spiralbinding, noe som kan kreve litt øvelse før den sitter. Med denne teknikken er det enkelt å legge til en blomst der den mangler, eller fjerne og flytte om det blir for mye.

Her har vi samlet tips for å hjelpe deg å lykkes