MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hva du kan så i februar

Vårfølelsen starter å smyge seg innpå oss nå som det går mot lysere tider i februar. Du kan allerede starte forkultiveringen med noen frø innendørs, som. F. Eks. Chili, verbena og artiskokk. På den måten vil de få tid til å vokse seg store og du vil bli belønnet med en stor høst i sommer. For å skape de rette forholdene og få et godt resultat anbefaler vi forkultiveringsprodukter som minidrivhus, vekstlys og vår prisvinnende Rootmaster. Du finner også jordforbedringsprodukter som Biohumus, vermiculite og perlite hos oss.

For å finne ut hvor viktig vekstlys er for å dyrke sterke, sunne planter, har vi satt sammen et eksperiment. Hva skjer når du planter det samme frøet, men bare forsyner ett av dem med vekstlys? Forskjellen var veldig merkbar. Tynne planter uten det ekstra vokse lyset og store kompakte miniplanter med vokselys. Les mer i vår guide.

Finn de riktige produktene for å skape de perfekte forholdene for å dyrke store og frodige planter, i vårt brede sortiment.

Les mer

leafs_double_flipped_new.svgRootmaster

Minidrivhuset Rootmaster med vanningsfunksjon som gjør forkultiveringen superenkel – fyll trauet med vann ved behov og la vanningssnoren ta seg av vanningen.

Når røttene gradvis finner veien ut av pluggcellenes ventilasjonshull, tørker rotendene ut og nye røtter dannes høyere opp. Pluggcellene åpner seg på midten, akkurat som en bok, noe som gjør plantene veldig enkle å håndtere.

Jeg vil lese mer

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite or perlite?

Vermiculite og perlitt er begge lette, grynete korn som knapt veier noe, men selv om de ser like ut, har de forskjellige egenskaper.

Velg vermiculite for å starte frø og for planter som trenger en fuktighetsbevarende jord.

Velg perlite ved ompotting eller for plantene dine som trenger en sandholdig og godt drenert jord.

Bruk dem samen for å forbedre jordstruktur og egenskaper. Bland to deler jord med en del perlite og en del vermiculite.

Lær mer om vermiculite og perlite

ForkultiveringVis alle