MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Dyrk i januar

Januar er den perfekte tiden for å begynne å planlegge shagen din. Hva vil du dyrke i år? Hos oss i Nelson Garden finner du over 400 forskjellige frø. Å dyrke dine egne frø gir deg muligheten til å oppdage nye typer blomster, grønnsaker og krydder - planter som du sjelden finner i din lokale dagligvare- eller blomsterbutikk. Oppdag vårt brede utvalg og finn dine nye favoritter.

Med forkultiveringsprodukter som minidrivhus, Rootmaster, potter og spirekasser kan du komme i gang allerede nå. Med plantebelysning skaper du de rette forholdene for frøene dine, og sørger for at de får nok lys. I januar kan du begynne å dyrke artisjokker, chili og pelargonia. Ved å komme tidlig i gang, kan du glede deg over en stor avling senere. La oss starte et nytt år med å så frø i jorden! Der du er, gjør deg klar, så!

Les mer

leafs_double_flipped_new.svgRootmaster

Minidrivhuset Rootmaster med vanningsfunksjon som gjør forkultiveringen superenkel – fyll trauet med vann ved behov og la vanningssnoren ta seg av vanningen.

Når røttene gradvis finner veien ut av pluggcellenes ventilasjonshull, tørker rotendene ut og nye røtter dannes høyere opp. Pluggcellene åpner seg på midten, akkurat som en bok, noe som gjør plantene veldig enkle å håndtere.

Jeg vil lese mer

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite or perlite?

Vermiculite og perlitt er begge lette, grynete korn som knapt veier noe, men selv om de ser like ut, har de forskjellige egenskaper.

Velg vermiculite for å starte frø og for planter som trenger en fuktighetsbevarende jord.

Velg perlite ved ompotting eller for plantene dine som trenger en sandholdig og godt drenert jord.

Bruk dem samen for å forbedre jordstruktur og egenskaper. Bland to deler jord med en del perlite og en del vermiculite.

Lær mer om vermiculite og perlite

ForkultiveringVis alle