MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hageguide for juli

Nyt, rens og så nytt - juli er måneden som inneholder alt som har med hagearbeid å gjøre. Nå er det mye du kan begynne å høste av blomster, krydderurter og grønnsaker. Mot slutten av måneden kan du kanskje plukke en solmoden tomat?

I juli måned kan du så mye nytt, for eksempel reddiker, krydderurter, salat, gulrøtter og kålvekster. Benytt sjansen til å fylle opp tomme områder i bedet eller rabatten. Du kan direkteså hvis du ikke har ferdige småplanter å plante. Ikke glem å holde sådden fuktig.

Det er også bra å rense en del. Mange av plantene dine vil ha det bedre hvis du tynner ut eller fjerner ugress rundt dem. Da slipper plantene å dele vann og næring. På denne tiden av sesongen kan det vokse veldig raskt hvis plantene dine får nok vann og varme. Ta av visne blomster, slyngplanter som tar over og ugress litt etter litt når du likevel er ute og nyter hagen din.

Det beste med juli er nok at det nå er mye å høste og nyte. Finnes det noe bedre enn solmodne tomater eller nysankede sukkererter?

Les mer