MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hageguide for juli

Nyt, høste underveis og så nytt - juli er måneden som inneholder alt som har med hagearbeid å gjøre. Nå er det mye du kan begynne å høste av blomster, krydderurter og grønnsaker. Mot slutten av måneden kan du kanskje plukke en solmoden tomat?

I juli måned kan du så mye nytt, for eksempel reddiker, krydderurter, gulrøtter og kålvekster. Benytt sjansen til å fylle opp tomme områder i bedet eller kjøkkenhagen. Du kan direkteså hvis du ikke har ferdige småplanter å plante. Ikke glem å holde småplantene fuktig.

Det er også bra å luke en del ugress. Mange av plantene dine vil ha det bedre hvis du tynner ut,eller fjerner ugress rundt dem. Da slipper plantene å dele vann og næring. På denne tiden av sesongen kan plantene vokse veldig raskt hvis de får nok vann og varme. Ta av visne blomster, bind opp slyngplanter og luk ugress litt etter litt når du likevel er ute og nyter hagen din.

Det beste med juli er nok at det nå er mye å høste og nyte. Finnes det noe bedre enn solmodne tomater eller knasende sukkererter?

Les mer

leafs_double_new.svgUgressbeskyttelse av kokosfiber

Ugress? Nei takk! Hold området rundt trær og busker fritt for ugress med denne runde ugressbeskyttelse, laget av kokosfiber. Denne matten forhindrer ikke bare ugress, den bevarer også fuktigheten i jorda. Snittet inn mot midten gjør det enkelt å plassere matten rundt trær og busker. Denne kokosfibermatten er laget av naturlige materialer som brytes ned sakte, men gradvis. Matten kan dekkes med bark for å gjøre den mindre synlig.