MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hageguide for september

September er tiden for å høste grønnsaker og begynne å gjøre hagen klar til våren. Selv om det kan virke langt unna, vil du være takknemlig med arbeidet når våren kommer! Spesielt hvis du har plantet noen løker i jorden som blomstrer om våren. Det er også flere grønnsaker som du kan dyrke i september for så å høste tidlig på våren, for eksempel gressløk. I tillegg kan du fortsatt så hurtigvoksende grønnsaker som spinat i september, for å nyte dem allerede noen uker senere. Hvis du vil forlenge vekstsesongen er en voksetunnel en fin måte å beskytte plantene dine mot skadelig vær. Du kan også beskytte frø og planter mot frost med en fiberduk.

En annen ting du kan gjøre i hagen i september er å beskjære plantene dine, som trær og busker. Ved å beskjære og fjerne døde greiner stimulerer du veksten og får en jevnere avling.

Les mer

leafs_double_new.svgSå gress på høsten

Se for deg å gå barbeint rundt på en myk plen neste vår og sommer... Høres ikke det fantastisk ut? Høsten er den perfekte tiden for å legge plen eller overhale den slitte plenen din, takket være det kjølige og litt fuktige været.

Vi tilbyr ulike typer gressfrø, tilpasset ulike forhold. For eksempel har vi spesielle gressfrø for skråning, skyggefulle steder og enggress som er en blanding av både gress og blomster. Vi har også raskt voksende gress og gressfrø for å hjelpe deg med å reparere deler av en plen. Hvis du aldri har sådd gress før, ikke bekymre deg. Vi har laget en guide som tar deg gjennom trinnene som trengs for å lykkes.

Gjødsel og plantenæringVis alle