MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til evighetsblomster

Dyrk evighetsblomster fra frø for vakre blomster som varer året rundt. Med evighetsblomster kan du ta med deg en liten bit av sommerens fargepalett inn i vinteren. Blomster som aldri visner er virkelige gledebringere. Evighetsblomster er en samlebetegnelse for blomster som kan tørkes uten å miste farge eller form. Frøkapsler fra valmue, jomfruen i det grønne, brudeslør og kornblomst - ja, listen er lang over blomster som egner seg for tørking.

Hvordan evighetsblomstene skal dyrkes avhenger av hvilken sort du velger. Mange evighetsblomster er ettårige. Felles for alle evighetsblomster er at de er hardføre. De tåler sterk sol og liker en lys plassering.

Etter høsting av evighetsblomster, bør de tørkes riktig for å bevare farge og form. Lag små buketter og heng dem opp ned på et tørt sted med god luftsirkulasjon. Dette vil bidra til å bevare blomstene og sikre en vellykket tørkeprosess.

Lavendel er også en flott blomst å tørke og bruke i dekorasjoner. Den kan tørkes på samme måte som evighetsblomster ved å henge opp ned. Lavendel gir ikke bare en herlig duft, men beholder også sin vakre lilla farge når den tørkes riktig.

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesentre, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer