MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Økologiske blomsterfrø

Økologisk blomsterdyrking handler ikke bare om vakre blomster, men også om å dyrke med omtanke for miljøet. Våre økologiske blomsterfrø gir deg muligheten til å skape en hage fylt med skjønnhet, samtidig som du støtter et bærekraftig landbruk.

Frøet betraktes som økologisk når det er produsert i tråd med økologiske landbruksmetoder. Dette innebærer at frøet er dyrket uten bruk av syntetiske kjemiske plantevernmidler eller kunstgjødsel. Økologiske frø dyrkes også med respekt for naturens mangfold og med fokus på å bevare jordens helse. Ved å velge våre økologiske blomsterfrø velger du en grønnere tilnærming til hagearbeid og bidrar ved å spille på lag med naturen med økt biomangfold.

Dyrk med kjærlighet og omtanke, og nyt resultatene av din økologiske hage. Velg våre økologiske blomsterfrø for en blomstrende hage som er bra for deg og for planeten!

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesentre, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

13 Produkter

Vis 12 produkter av 13

Page1