MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til trekkplanter før pollinatører

Å så trekkplanter for polinatorer er et godt tiltak for bedre avling. Pollinatorer som humler og bier lever av nektar og pollen. Ved å så trekkplanter som inneholder mye pollen og nektar, tiltrekker du flere pollinerende insekter som hjelper deg med dyrkingen din. Dette påvirker avlingen din positivt. Når du dyrker trekkplanter for pollinatorer, får du rett og slett flere flittige og pollinerende insekter på besøk, og en større og bedre avling av det du dyrker. Har du en litt mindre hage eller balkong, kan du også dyrke insektsvennlige planter i krukke.

For å støtte pollinatorer som humler og bier, kan du gjøre følgende:

- Skape boplasser: Sett ut insekthotell eller lag naturlige områder der pollinatorer kan finne ly og steder å bo.

- Tilby vannkilder: Plasser små vannkilder eller boller med vann nær blomstene for å gi pollinatorer tilgang til vann.

- Bevare naturlige habitater og anlegg en blomstereng: Bevar naturlige områder, unngå overdreven rydding eller ødeleggelse av villmarksområder, og så en blomstereng for å skape et mangfoldig og pollinatorvennlig miljø.

Ved å gjennomføre disse tiltakene kan du skape et mer gunstig miljø for humler og bier, noe som igjen kan bidra til pollinering og bevaring av biologisk mangfold.

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesentre, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

137 Produkter