MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til aubergine

Har du ikke testet å dyrke auberginer enda kan du utforske gleden av å dyrke dine egne smakfulle auberginer hjemme! Når du har fått frøene, er det enkelt å komme i gang.

Start med å så auberginefrøene inne omtrent 8-10 uker før utplanting, som bør være når all fare for frost er over. Så frøene i fuktig og næringsrik jord, og gi dem gjerne undervarme for å oppmuntre til optimal spiring. Når de små plantene har vokst seg sterke, er det på tide å ompotte dem til større potter med god drenering. Velg en potte på omtrent 5-10 liter for at hver aubergineplante skal ha rikelig plass til å vokse.

Når faren for frost er over, og temperaturen er stabil, kan du plante ut dine små aubergineplanter i hagen eller i store plantekar på terrassen. Vær tålmodig, da aubergineplantene behøver litt tid for å vokse seg større og begynner å produsere sine karakteristiske lilla eller svarte frukter.

Auberginer er varmekjære planter, så sørg for å gi dem en solrik og varm plassering. I varmere klima kan de dyrkes utendørs, mens de i kaldere områdene av landet bør de stå i drivhus eller eventuelt i en lun krok på solrike terrasser.

Opplev spenningen ved å dyrke dine egne auberginer hjemme, og nyt den deilige belønningen av ferske, hjemmedyrkede grønnsaker rett fra hagen!

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesentre, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

2 Produkter

Vis 2 produkter av 2