MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til gresskar og squash

Dyrking av gresskar og squash fra frø er en enkel og morsom opplevelse for store og små, med hurtigvoksende frodige planter med stort bladverk og rike avlinger. Gresskarfrø fra Nelson Garden er lettdyrkede, og for optimal vekst anbefales utendørs dyrking med god plass til plantene. Forkultivering innendørs er god praksis for en tidligere avling, og plantene bør plasseres på et varmt sted i uterommet. Høsting av gresskar skjer når de får ønsket størrelse og jevn farge, vanligvis fra sent på sommeren til tidlig høst, avhengig av sorten.

Gresskar er en stor familie med mange varianter, inkludert squash, matgresskar og dekorative varianter som pyntegresskar. Disse deilige og næringsrike fruktene kan tilberedes på ulike måter. Det er viktig å merke seg forskjellen mellom sommersquash og vintersquash. Sommersquash dyrkes utendørs og høstes umodne med spiselig skall, mens vintersquash dyrkes innendørs eller i drivhus, høstes fullt modne, og skallet spises vanligvis ikke.

Nelson Garden støtter deg gjennom hele prosessen – fra frø til høsting. Finn våre produkter i hagesentre, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med ditt gresskar- og squashprosjekt!

Les mer

16 Produkter