MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til jordbær og markjordbær

Å så egne jordbærfrø og dyrke dine egne planter gir en herlig sommeropplevelse. Smaken av solvarme jordbær og markjordbær er vanskelig å slå. Både markjordbær og jordbær kan sås fra frø og dyrkes på forskjellige steder som krukker på balkongen, drivhus og friland. Start tidlig på året, da jordbærfrø og markjordbærfrø kan ha uregelmessig spiring og tar 3-6 uker å spire. Planlegg deretter 6-8 uker før utplanting på friland. Bruk vekstbelysning hvis du sår frøene tidlig innendørs. Å dyrke egne jordbær gir ferske, smakfulle bær rett fra hagen, økonomisk, morsomt og tilfredsstillende.

For suksess med jordbærplanting, plant dem om våren når jorden er varm slik at de kan følge årstidenes syklus og gi deg bær i flere år. Bruk drivhus for lengre vekstsesong og beskyttelse mot ugunstige værforhold. Bruk balansert gjødsel som er rik på nitrogen, fosfor og kalium for sunn vekst.

Nelson Garden støtter deg fra frø til høsting. Finn våre produkter i hagesentre, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

2 Produkter

Vis 2 produkter av 2