MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
  • forbruker@nelsongarden.no
  • 55 17 61 60

Dyrke utendørs

Uansett om utendørsdyrkingen din starter innendørs eller du foretrekker å direkteså, kan du være sikker på at det alltid finnes noe å dyrke. Utendørsdyrkingen fortsetter året rundt!

Dyrke utendørs

Så om høsten

Her gir vi deg tips på grønnsaker, krydder, og andre planter som passer perfekt å så på sensommeren og om høsten, helt frem til frosten dukker opp.

Les mer

Dyrke utendørs

Så direkte på friland

Våren gir ingen garantier og man må bare prøve seg fram og være klar med fiberduken om det viser seg at optimismen (nok en gang) har seiret over fornuften.

Les mer

Dyrke utendørs

Forbered jorden til såing

Nå er det tid for å forberede jorden til årets dyrking. Alt avhenger av forberedelsene for at dyrkingsåret skal lykkes. Slik forbereder du jorden!

Les mer

Dyrke utendørs

Forkultiver

Vinteren er lang, kald og mørk, men så en dag er det plutselig på tide! Endelig begynner planene for neste dyrkings- sesong å ta form.

Les mer

Dyrke utendørs

Grønngjødsle

Grønngjødsling er den enkleste måten å gjødsle jorden, minske næringslekkasje, få bedre jordstruktur og minske forekomsten av ugress.

Les mer

Dyrke utendørs

Gjødsle

Alle grønnsaker trenger næring i form av nitrogen og mineraler for å gi gode avlinger. Mengden næringsstoffer som trengs, varierer fra grønnsak til grønnsak.

Les mer

Dyrke utendørs

Dyrk i pallekarm

Alt blir enklere når du dyrker i pallekarmer! Det er enkelt å luke ugress og dessuten varmes jorden opp raskere om våren.

Les mer

Dyrke utendørs

Dyrk i drivhus

Et drivhus er ikke bare vakkert, det er hjertet i kjøkkenhagen! Med et drivhus kan du begynne å dyrke tidligere på våren og fortsette langt ut på høsten, eller hele året.

Les mer

Dyrke utendørs

Ompotting

Man kan ikke ignorere en plante som trenger ompotting. På alle tenkbare måter viser den oss at NÅ er det på tide med en ny potte.

Les mer