MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til koriander

Dyrk koriander fra frø! Oppdag gleden av å dyrke din egen friske koriander med våre nøye utvalgte frø. Vårt utvalg med korianderfrø gir deg starten på en enkel og vellykket hjemmedyrking. Enkelt å dyrke og selvskreven til din urtehage som et bidrag til kokkekusten i eget hjem.

Såing kan gjøres året rundt. Om våren kan du så innendørs for senere utplanting, eller direkte på vokseplassen til sommeren. På høsten og vinteren kreves ekstra belysning for å opprettholde god vekst innendørs. Koriander trives også i hydroponisk dyrking hvor den kan høstes kun i løpet av noen få uker.

Så frøene jevnt i en veldrenert jord. Plasser pottene i sollys, men unngå intens varme. Hold jorden jevnt fuktig uten å overvanne. Gir du en lett gjødsling månedlig opprettholder du god vekst. Høst korianderen når plantene når 15-20 cm i høyde ved å klippe av bladene med en saks. Høst regelmessig for å hindre at korianderblomster utvikler seg, og for at smaken bevares. Omplant i større potter ved behov. Med våre kvalitetsfrø kan du enkelt dyrke frisk og velsmakende koriander hjemme året rundt.

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesenter, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

4 Produkter

Vis 4 produkter av 4