MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til økologiske kryddervekster

Dyrk dine egne økologiske urter fra frø og oppfyll drømmen om en egen krydderhage. I vårt utvalg finner du nøye utvalgte frø, inkludert timian, basilikum, oregano, persille, rosmarin og koriander – alt lagt til rette for å gi deg en realistisk og bærekraftig urtehageopplevelse.

Bærekraftig utvikling ligger i hjertet av vårt arbeid, og våre sertifiserte økologiske frø, i samsvar med EU's regler for økologisk jordbruk, gir deg ikke bare en garanti for opprinnelse og kvalitet, men er også nøkkelen til å realisere din drøm om en bærekraftig urtehage.

For å lykkes med din urtehage, bruk våre økologiske frø som utgangspunkt for din dyrkeglede. Så krydderfrø jevnt i en lett jordblanding, dekk med et tynt lag jord og hold jevnt fuktig for god spiring. Bruk plastfilm eller minidrivhus for å holde et stabilt fuktig miljø. Plasser urteplantene lyst og vann jevnlig. Når plantene er sterke nok kan de plantes utendørs. Husk å herde dem gradvis før permanent utplanting. Følg de enkle dyrkingsanbefalingene som står på baksiden av hver pose. Dra nytte av økologisk gjødsel og la solen gjøre underverker for å gi liv til dine velsmakende urter.

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesenter, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

14 Produkter

Vis 12 produkter av 14

Page1