MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til mynte

Dyrk mynte fra frø og oppdag gleden ved å dyrke din egen friske mynte med våre nøye utvalgte myntefrø. Med vår frøkolleksjon av høy kvalitet kan du enkelt nyte den friske smaken av mynte i te, desserter og matretter. Enkelt å dyrke og perfekt til din urtehage. Gjør ditt hjem til en oase av herlig duftende mynte!

Begynn med å forberede en godt drenert jordblanding og fordel frøene jevnt utover jorden. Trykk dem lett ned og dekk over med et tynt lag jord. Hold jorden fuktig, men unngå overvanning. Plasser pottene eller såbrettet på et lyst sted, helst i solen. Når plantene er sterke nok til å håndteres, kan du plante dem over i større potter eller i kasser og bed utendørs. Mynte trives i solrike områder med god drenering. Ha i tankene at mynte sprer seg lett! Den er lite kravstor, vokser raskt når planten har etablert seg og trives med de fleste jordtyper. Følg disse trinnene for å dyrke frisk og velsmakende mynte hjemme!

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesenter, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer

2 Produkter

Vis 2 produkter av 2