MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Frø til persille

Utforsk magien med hjemmedyrket persille ved å så våre nøye utvalgte persillefrø. Enkelt å dyrke og perfekt til din urtehage!

Persille er en lite kravstor plante som trives godt i potter både innendørs og utendørs, i hydroponisk dyrking, i drivhus og på friland. Frøene tåler lave temperaturer og kan spire tidlig i drivhus. Du kan for eksempel så frøene i plantekasser med lokk, i plastbokser med luftehull og på balkongen mens det fortsatt er vinter. Du kan også forkultivere persille innendørs eller så direkte utendørs om våren. Persille er en toårig plante og egner seg godt til å bli sådd jevnlig gjennom sesongen.

Start med å så frøene i en veldrenert jordblanding, og dekk dem forsiktig med et tynt lag jord. Gi persillen de beste vilkårene for å spire ved å holde jorden fuktig, men unngå overvanning. I tillegg bør plantene få rikelig med sol for å sikre en robust og tett vekst. Plantene bør prikles og plantes ut når de er sterke nok til å utforske verden utenfor. Med våre unike persillefrø kan du dyrke din egen smaksrike persille og glede deg over den friske smaken i en mengde matretter! Plant ut persillen når faren for frost er over, og nyt hagen din fylt med denne fantastiske urten!

Nelson Garden er med deg hele veien – fra frø til høsting. Du finner våre produkter i hagesenter, spesialforretninger og dagligvarebutikker. Lykke til med såingen din!

Les mer